2010. szeptember 23., csütörtök

Olvasóink kérték: Ismét él a Svábbűnözés!

Magyarok, honfitársaink!

Olvasói nyomásra ismét él Magyarország egyetlen hiteles Svábbűnözéssel élő portálja. A különböző, egyre elterjedtebb bűnözési formák mellé kötelességünk felsorolni az ismét erőrekapó, egyre inkább elharapódzó Svábbűnözést. Rengeteg magát magyarnak hazudó, de lelke mélyén a náci németországgal szimpatizáló, betelepített, elkanászodott Svábbűnöző immár politikai hátszéllel igyekszik megkeseríteni a becsületes magyar lakosság életét. Portálunk továbbra is be fog számolni a hazánkban garázdálkodó gátlástalan Svábbűnözőkről, ezáltal szorítva vissza a bűnözési tipusok egyik legundorítóbb, aljas sunyi hazaáruló formáját, a minden formájában visszataszító Svábbűnözést.

Fókuszban: Staudt Gábor az "értelmiségi" parasztsváb

Sok más svábhoz hasonlóan a magyarosnak egyáltalán nem nevezhető nevű, beilleszkedési szándékáról semmiféle szándékot nem jelző, a magyarságot eképpen is szembeköpő rendkívűl buta sváb Staudt Gábor is csak szorgalmával, körmöléssel és magolással emelkedett ki a tanyasi, paraszti világból. Valódi kultúrát, műveltséget, nagyvonalúságot, mely a magyar népre oly jellemző, képtelen volt elsajátítani: ezért is csatlakozott gondolkodás nélkül a szívéhez oly közel álló magyarországi nácipárthoz, melynek hátszelével és saját németes nevével svábos vehemenciával és könyökléssel igyekszik nekünk, magyaroknak megmondani azt, hogy nekünk, a saját hazánkban mit szabad, és mit nem.

A buta, nyilvánvalóan csak kampánycélból indított, a főpolgármesteri posztra teljességgel esélytelen Staudt Gábor igazi volksbundos, nyilas sváb vehemenciával áll ki a szerencsétlen helyzetű szegények, a romák náci módszerekkel történő gettósítása mellett, illetve a nácipárt fő ellenségei a szocialista (és humanitárius) ideológiákat támogató ideológiák ellen.

De mit is várhatunk egy svábbűnözőtől? Aki a mai napig elvben mindig is a nagy vezérhez és a hitleri náci németországhoz hű az ők befogadó csodálatos Magyarország helyett?

A svábbűnözők célja a széthúzás, ezért büszkén, meggyőződésből állnak a különböző aljas politikai érdekekből propagált fajgyűlölet is szegregáció propagálásának élére.

Staudt Gábor, nekünk itt csak egy hazánk van! Ha neked itt nem tetszik, akkor menj vissza oda, ahonnan jöttél, úgy, ahogy jöttél, egy batyúval a válladon!

Nem kérünk a Svábbűnözőkből!


Nincsenek megjegyzések: