2008. január 1., kedd

Bevezető

Kedves Olvasóink!

Köszönjük hogy meglátogatta honlapunkat! Egy rendkívűl fontos, tabuként kezelt problémáról, a Magyarországon agyonhallgatott, szőnyeg alá söpört, de mára igen kritikus méretet elért problémáról, a Svábbűnözésről igyekszünk a tényeket tiszteletben tartó, maximálisan objektív híreket, tudományos beszámolókat közölni. Az olvasó fokozatosan meg fogja érteni, miért Magyarország rákfenéje a sváb kisebbség, miért okoznak minden más, kirakatban lévő kisebbségnél nagyobb gazdasági és becsületbeli károkat a hazánkban élő svábok. Szeretnénk előrebocsájtani, hogy kategórikusan elutasítunk minden kirekesztéssel, rasszizmussal kapcsolatos vádat. Témaválasztásunk, egyben címünk is, a Svábbűnözés, mely a germán társadalom egy szélsőséges szegmensének Btk-ba ütköző magatartásformája. Elítéljük a kollektív bűnösség gondolatát, viszont elengedhetetlennek tartjuk az együttműködést svábok és nem svábok, pártok és civil szervezetek között, hogy a lehető leghamarabb felszámoljuk a jelenlegi tragikus helyzetet.

Sajnos ezt a problémakört a rendszerváltozás utáni politikai elit rendre szőnyeg alá söpri, tabuként kezeli. Döbbenetes, hogy mennyire szemben áll az államvezetés illetve a média álláspontja a lakosság véleményével, kik saját tapasztalataik alapján tudnak állást foglalni ez ügyben.

A szabadságjogi aktivistáknak, sváb szervezetek képviselőinek, és minden idióta „rasszistázónak” ideje lenne elgondolkodni, hogy áldozataik most a svábok széles körét kitevő, tanulni és felzárkózni kívánó, de a kisebb számú erőszakos, hangoskodó és provokáló réteg miatt, hátrányos megkülönböztetést elszenvedő polgárok, és a teljes lakosság, kik kirekesztés, vandalizmus, provokáció, nemi erőszak, és sajnos gyilkosság kárvallottjaivá válnak.

Mindannyiunk érdeke, hogy megismerjük a problémát részletesen, és mihamarabb megoldást találjunk rá. Honlapunk ebben a munkában tölt be úttörő szerepet. Állandó sajtófigyelőnk érdeme, hogy napi rendszerességgel veszünk át híreket, és ezzel egy áttekinthető hírgyűjteményt kívánunk létrehozni. Felkérésünkre több, a témával foglalkozó kutató, kriminológus küldött áttekintő írást. Az Élhető Magyarországért Mozgalomnak, mint az egyetlen témával foglalkozó szervezetnek is helyet biztosítunk svábpolitikai programjuk és megoldási javaslataik publikálásához. Legkedveltebb szolgáltatásunk viszont Olvasóink leveleinek gyűjteménye, melyben lehetősége nyílik minden áldozatnak beszámolnia az őt ért sérelemről, és tapasztalatait a nyilvánosság számára elérhetővé tenni.



A Svábbűnözés szerkesztősége

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

de jó lenne Pécset is Németországhoz csatolni !! Mindenki sört inna, és kizárólag BMW-vel járhatna. És néha küldenénk nektek szappant meg kakaót föl Pestre !!!

Névtelen írta...

Hát drága szivem, ennyit tudsz te:)
Először nem tudtam eldönteni, nevessek, vagy sírjak, de aztán nevetni kezdtem. De őszintén...va ember, aki ilyen baromságokat komolyan godol?
nézz már bele a történelemkönyvedbe!
Hol lenne Magyarország a németek nélkül?
ja, és még annyit...a magyarországi németek nagyon minimális hányada sváb (többségük bajor).
Na hiretelen ennyi, de egyszer összeszedem a gondoltataimat, és megosztom veled:)))

Névtelen írta...

Mindegy, hogy sváb, vagy bajor! Németajkú és kész!!!! Nincs mit vitatni!
Idióta, beteg emberekkel nem foglalkoznak a svábok! Ezért fittyethánynak erre az oldara! És némelyek beírkálják észrevételeiket, meglátásaikat.
FELESLEGES, MERT NINCS JELENTŐSÉGE AZ OLDALNAK!!!!!!

Névtelen írta...

Na, melyik "újmagyar" magyartarkanagybarom áll emögött az "írás" mögött, ami tele van csúsztatásokkal. Hol lennénk mi már a dolgos svábjaink nélkül Istenbáránya?
Lefogadom egyet se ismersz....