2008. január 18., péntek

Szabó István, Fejér vármegye és Székesfehérvár törvényhatósági jogú város főispánja a visszatérő nyilasokról és volksbundista svábokról

Soha nem volt ilyen aktuális, mint a provokáló, kirekesztő, hitlerista, náci svábbűnözők másodvirágzásának korszakán, Szabó István főispán felhívása:



Magyarok, ne engedjetek a svábbűnözőknek, vegyétek észre, ki az őszinte, jószándékú magyar, és ki az uszító svábbűnöző! Hitler és az országromboló náci horda csúfosan megbukott, hiába várják a svábok az eljövetelüket!

A magyar ember, Szent Magyarországon jó szívvel néz arra, aki szeretettel jön, aki épít, és nem rombol, aki összetart, nem pedig kirekeszt!

Elég volt a hitlerista Svábbűnözésből!




12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát köszi, ennyit rég röhögtem! :)
hogy mennyi aluliskolázott ember van ma...

Névtelen írta...

Higgadj le! Ha nincs pénzed a gyógyszereid kiváltására, szívesen kisegítelek!

Névtelen írta...

mennyi idejük van az embereknek ilyen poénokat gyártani...

Névtelen írta...

Te valamien paranoijás történelem imádó vagy.Lefogadom utálod a romaiakat is, a kettő ezer ével ezelött történtekért.És Napoleont meg a franciákat is.Meg sorolhatnám,de ne örülj mert vannak népek akik téged sem csipáznak.üdv.Szepi.

Névtelen írta...

Hát basszus ezt nem hiszem el!!!!!!!! Ahelyett, hogy a blog írója, ez az abnormális állat, visszavenne a feltünési viszketegségéből - mivel láthatja ő is, hogy egyetlen 1 ember sem áll ki mellette - még tesz hozzá nyolcvan másik svábgyalázó témát az eddigi aljas témáihoz! Amik persze az igazságot meg sem közelítik mellesleg! És a kommentárok ellenére folytatja az írását! És nem fél, hogy kiderül, ki ő valójában!?!?! Ezt nevezem bátorságnak! BÁTOR VAGY KISBARÁTOM! Gratulálok! (Csak az a peched, hogy már folyamatban van a felderítésed) Ezt csak zárójelben írtam, hogy ne legyen túl feltűnő, és váratlanul érjen a dolog.... További tartalmas, örömökben, gyűlöletben gazdag szerkesztést kívánok Neked! Még egy darabig....
Szeva

Névtelen írta...

Milyen jól elbeszélgetsz magaddal svábírtó.

Névtelen írta...

Nem a svábokkal van a probléma, hanem az olyan ázsiai származású idegenszivűekkel, mint amilyen Te vagy svábírtó! Titeket kellene kitelepíteni!
Egy magyar.

Névtelen írta...

A magyarokat akarod kitelepíteni komám? Ti jöttetek ide, húzzatok szépen haza, lehet szedni a sátorfát!

Névtelen írta...

Aranyapám!Sátorfád neked van,amit még a távoli sztyepékrő hoztál magaddal.Hát ne feledd te is jöttél valahonnan,amit még egész pontosan nem is tudunk honnan.De hát ez itt Európa,ahonnét igen csak lekéstél.A csodaszarvas vezessen utadon tovább.üdv.Karl

Névtelen írta...

Halihó!
Ez a SVÁBBŰNÖZÉSES-dolog az IWIW-en is fenn van! Tehát ott lehet nézelődni, hogy kik az ismerősei ennek a svábbűnözős, bloglétrehozós emberkének! Meg kell kérdezni azt a személyt is, aki küldte a meghívót oda!!!!!! Gyerünk-gyerünk intézkedjünk!!!!!!!

Sziasztok

Névtelen írta...

http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9914774

és aki meghívta a wiwre...

Névtelen írta...

Örülök,hogy valaki észrevette: százezres létszámú pióca élősködik a nemzet testén.
Egyébként kitűnően szórakoztam az írásokon.