2008. január 5., szombat

A Svábbogár


Konyhai svábbogár (Periplaneta orientalis L.).

Valami falusi szobában, közel a konyhához eltöltve az éjszakát, könnyen megeshet velünk, hogy éjjel valami sajátságos zörgésre ébredünk fel. A következő pillanatban pedig úgy érezzük, mintha végigsiklana valami arcunkon. Meg akarjuk fogni, de mire világot gyujtunk, már elillant az éj váratlan vendége. Körülnézünk és látjuk, hogyan menekül a szoba padlóján, amely csak úgy hemzseg a sok fekete állatkáktól. Nemsokára azonban valamennyi eltűnik a bútorok alatt és a falrésekben. Az állat nem egyéb, mint a konyhai svábbogár. A németek oroszoknak, az oroszok pedig poroszoknak nevezik őket, nyilván annak a dokumentálására, hogy nem szívesen látott vendégek.

Ezért hívjuk mi magyarok svábbogárnak a svábbogarat. Nem szivesen látott vendégek!

A mindennapi ember, aki mindent saját magával hoz vonatkozásba, azt kérdezi, hogy mi hasznuk van ezeknek az állatoknak? Miért kellemetlenkednek az embernek?




A svábokat mint kellemetlen koloncot, mint genetikailag degenerált ostoba parasztok tömkelegeit telepítette az anyaország a terméketlen földekről különböző, élhetőbb helyekre az elmúlt század(ok) során. Sajnos Magyarországra is bőven jutott a hízós disznókra hasonlító tokás, spórolós svábokból. Ugyan békésen letelepedhettek itt minálunk, élhették életüket, lehetőséget kaptak, hogy tisztességesen beilleszkedjenek a magyar társadalomba, sajnos azonban hamar kiderült, ez egy lehetetlen elképzelés. A svábok magyargyűlölete, felsőbbrendűségi, árja németszeretete első hullámban a Hitleri fajgyűlölő diktatúra alatt bukott ki, amikor is számos magyarországi sváb család epekedve várta hogy a németek Európa és ezáltal Magyarország megszállásával újra egyesítsék a "nagy német" birodalmat, és a teljes, elszórva élő németséget. Ez lehetőséget nyújtott volna nekik arra, hogy ismét felvételt nyerjenek az anyaországba, ami egyszer már kilökte, kiokádta őket magából. A legtöbb sváb telepes a mai napig epekedve várja a megváltót, a Führert, aki minket magyarokat csak huszadrangú csatlósnak, lusta pusztai népnek tartott, akiket csak golyófogónak használt a Don Kanyarban, ahová magyar vitéz katonáinkat küldte a "hazát védeni" meghalni egy mészárszékbe, és aki csak pajzsként használta gyönyörű városunkat, Budapestet, melynek gyönyörű történelmi hídjait sorra lebombázta.


Szerencsére a háború után rengeteg sváb kitelepítésre kerülhetett, azonban sok vagyonát, rangját féltő sváb nevet változtatva, nevüket magyarosítva továbbra is országunkban maradt, hogy a vérünket szívja és az egészséges magyar nemzeti öntudatunkat roncsolja. Ezeknek az ittmaradt, identitás- és gyökérnélküli tudathasadásos sváboknak a gyerekei, unokái a mai magyar újfasiszta mozgalmak leghangosabb szószólói. Mi, büszke magyarok, Árpád büszke népe azonban nem alkuszunk meg holmi csótányfajzatoknak, ezért mondjuk: SVÁBOK takarodó!

Ezt kaptuk a németbarát Sváb nyilasoktól, köszönjük még egyszer ebből nem kérünk, elég volt a magyarellenes rombolásból!

A harmadik-negyedikgenerációs svábok beilleszkedési problémáiról, német-stílusú nácibarát ideológiájukról, fegyverszeretetükről hamar megismerkszenek. Olvasói bejelentéseknek köszönhetően folyamatosan közölni fogjuk az idejétmúlt, Magyarországot nyomorba döntő bukott náci ideológiákat harsogó svábok névsorát.

Svábok, ez nem a ti hazátok, elég volt belőletek!

Svábok takarodó!


Magyarország a magyaroké!

20 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ugyanazt teszed mint a második világégést követő kommunista propaganda, a németek kollektíven bűnösek és ártanak a magyar földnek, jézusom ember, hol élsz? Vannak ugyanúgy rossz és jó svábok, de te általánosítasz, valahogy úgy érzem, hogy irigységből teszed ezt.

Élhető Magyarországért írta...

Kovács Imre: „Magyarország végre elérkezett oda, hogy tisztázhatja viszonyát Németországgal és a svábsággal. A svábság egy batyuval jött ide, egy batyuval is menjen. A svábok önmagukat szakították ki az ország testéből, minden tettükkel azt bizonyították, hogy együtt éreznek a hitleri Németországgal. Most hát osztozzanak Németország sorsában. A svábokat ki fogjuk telepíteni. Távozzanak! Az nem lehet, hogy a legjobb földeket Volksbund-tagok foglalják el - Ha végigtekintünk az elpusztított országon... , ne feledjük el, hogy ez majdnem teljesen az ő bűnük… Nincs irgalom, nincs kegyelem. A legradikálisabb megoldást követeljük: A svábokat egytől-egyig ki kell telepíteni az országból. Le merjük írni, ki merjük mondani harminckilós csomaggal és ötven pengővel menjenek. - Ki az országból a sváb hazaárulókkal!"

Jürgen von Schwab írta...

Ja!!! Le a németekkel!!! Le az aradi vértanúkkal, akik még magyarul is alig tudtak! (Leiningen-Westerburg, Láhner,Aulich,Pöltenberg...usw.)
Le az 56-os magyaroknak ételt,szállást adó osztrák-német fasisztákkal! Le a sváb származású orvosokkal,kutatókkal! Éljen Gyurcsány,Szájer,Kuncze és a többi fajmagyar!

Névtelen írta...

"Valami falusi szobában, közel a konyhához eltöltve az éjszakát, könnyen megeshet velünk, hogy éjjel valami sajátságos zörgésre ébredünk fel..." - tudod ki írta ezt?

Ezt bizony Alfred Eduard Brehm-nek, a nagy német zoológusnak a könyvéből másoltad...

Névtelen írta...

Én ugyan nem vagyok sváb, nem ezért védem őket.Inkább téged bírálnálak azért, mert olyan ostoba vagy, felületes és elszántan gyülölködő, hogy nácinak Téged neveznélek!

Névtelen írta...

"Szerencsére a háború után rengeteg sváb kitelepítésre kerülhetett..." a családomból van olyan, akit kitelepítettek..ez tényleg olyan remek lenne??nem hiszem. nem ártottak senkinek!vagy talán neked, vagy ennek az oldalnak a szerkesztőjének igen?szánalmas ez az általánosítás. arról nem is beszélve, hogy a sváb kultúra igenis gazdagította a magyart.azt pedig nem hiszem, hogy én a mai magyar újfasiszta mozgalmak leghangosabb szószólói közé tartoznék.továbbra is csak annyit tudok mondani: szánalmas!!!

Névtelen írta...

Nevetséges az oldal! Kisbarátunk, aki írta, nincs tisztában a dolgokkal nagyon! Összetéveszti a nácikat a svábokkal! Buta, idióta, aberált ember vagy!!!!!!!!!!!!!!! Ennyi! Szerintem sok sváb étel lecsúszott már a torkodon,(mivel elég népszerű) de kívánom, hogy a legközelebbi sváb étel falatja, akadjon meg a torkodon!!!!!!!!!!!!! TE SZÍNTISZTA MAGYAR HONFITÁRS!

Névtelen írta...

hahahahahahaha!!!!rég nem láttam ekkor faszt a neten mint amekkora te vagy kedves blogger:)))

ps:
kellene valami hasonló humoros a kunokról meg az avarokról is:)

üdv
jihadharcos

Névtelen írta...

Szégyenlem a(z) (ön)pusztító ostobaságot...
-------------
Ha így folytatjuk hamarosan nyithat az "AVAR FELSZABADÍTÁSI FRONT"!
Jelszavuk: Magyarok haza!

Névtelen írta...

kedves svábirtó: én tiszta sváb származású vagyok, most hallottam rádióba eme igen igen "színvonalas" oldalról.

Belenéztem: hát mitmondjak, te olyan egyszerű vagy hogy hozzád képes egy vödör korom, atomvillanás.

Enyi ökörséget honnan lehet összeszedni? de komolyan ....

kénytelen vagyok lesülyedni a te szintedre, csak hogy megértsd, de inkább mégse teszem :)
nagyon lent van az

egyébként meg magyar az aki
Magyarországon született/él
Magyarul beszél
Magyarnak valja magát

egyébként bármelyik sváb magyarabb mint te kedves IQ light báratom.

de valószínűleg "poén" vagy csak valamilyen "nagy teszt" (bölcsész hallgatókank kell dolgozatot írni :)erről-arról) ez az oldal.

Névtelen írta...

vallja (elírtam mérgemben)

Névtelen írta...

Hax'n 'láb': sárgalábú, mert a mezei, kerti munkán az óbudai hegyek márgájától sárga letta lábuk.]

Szóval, éppen te írod, hogy a munkában sárgult meg a lábuk.....idióta ősmagyar.....

Névtelen írta...

Felháborító, amit aluliskolázottságodból kifolyólag írsz egy olyan népcsoportról, melynek tagjait nem is ismered, és sajnos meg sem próbálod őket megismerni. Világszemléletedet az előítélet határozza meg. Hogy lehet ítélkezni olyan emberekről, akikkel még soha egyetlen szót sem váltottál?

Csak hogy tudd:
-Magyarországon a "svábokon" kívül még 12 nemzeti és etnikai kisebbség él, melyek tagjai többségében szintén jó emberek.

-Menj el egy sváb faluba, keress fel legalább egy idős embert, és kérdezd az életéről! Ne lepődj meg, ha ezeket fogod hallani:
-a II. világháborúban harcolt rokonai Oroszországban fogságba estek, sokan túl sem élték a több éves "Malenkij robotot" (ha tudod egyáltalán, hogy mit takar a fogalom),
-a háborút túlélt családtagok másik részét kitelepítették Németországba, ahol "ungarische Zigeuner"-nek nevezték őket, hónapokon át barakokban laktak, mindent újra kellett kezdeniük.
-A házukat, földjüket elvették, helyükre magyar, ill. más nemzetiségű családokat telepítettek,
-és ha mindez még nem lenne elég, az egyetlen megmaradt kincsüktől, az anyanyelvüktől is megfosztották őket.

És mégis milyen bűnt követtek el? Mert egyáltalán nem azokat, amiket felsorolsz! Az egyetlen "bűnük " az volt, hogy mindig is hűek maradtak identitásukhoz.

Ha egy kicsit is foglalkoztál volna ennek a számodra olyan ellenszenves népcsoportnak a történetével, tudnád, hogy tagjai mindig is Magyarországot tekintették hazájuknak (ezért is harcoltak már az 1848/49-es forradalomban is a magyarok oldalán), csak éppen az anyanyelvük volt "sváb". Ez az úgynevezett "doppelte Identität", de gondolom téged ez sem hat meg.

Nagyon szomorúnak tartom, hogy a XXI. században még vannak olyan világnézetű emberek, mint te. Azt javaslom, végezz egyszer családfakutatást, csak nehogy csalódás érjen: Nagy valószínűséggel a te felmenőid közt is akad valaki, aki nem volt "színtiszta magyar"

Névtelen írta...

Primitív bunkó, előszőr jó lenne tájékozódni a történelemben a svábokkal kapcsolatban. Hát elment a józan eszed?!! Szánalmas Bunkó, manapság minden Idióta írhat blogot. Remélem kiderül, hogy "Sváb" leszármazott vagy, ahogy te nevezed őket. BUNKÓ!

Névtelen írta...

Nálunk miért nincs minden szülészet mellett egy TAIGETOSZ? Mert oda való vagy....

Névtelen írta...

Ez az ember nem aluliskolázott! Sőt, szerintem minimum egyetemi végzettsége van. És olvas!

Névtelen írta...

Szerintem is jókat ír! És igazat!!

Névtelen írta...

Mekkora szar ez az oldal!!! Primitív vagy a történelemhez. Én sváb vagyok de nem náci. A kettőt eléggé összekevered. Félted a nagy kampós orrodat a náciktól,mi? Szerintem te sem vagy magyar,komcsikám. Az olyanokat kéne kitelepíteni mint te!!!!!!!! Féregnyúlvány!!!!!!

Névtelen írta...

igazad van ,,,vegre igen takarodo verszivo ,tolvaj betelepult ,parazita sunyi koszos tetvek,,,

Névtelen írta...

ki irtottak az erdot ,a vadat,,mindent lopnak,,ami kezre akad,,