2008. január 17., csütörtök

Svábbűnöző: Polgár "Tokás-Sváb" Tamás

Sajnos senkinek nem kell bemutatnunk a magyarországi svábbűnözők között is legmélyebbre süllyedt, uszító, a magyarságot, és a saját fajtáján túl minden létező kisebbséget egyaránt provokáló, gyűlölő Polgár "Tokás-Sváb" Tamást, a hírhedt svábbűnözőt, a magyarországi svábbűnözés díszpéldányát, aki egymaga képviseli a jellegzetes mai magyar svábbűnözők összes jegyét. Minden becsületes magyar embernek el kell határolódnia ettől a szélsőséges eszméket, uszítást, gyűlölködést terjesztő svábbűnözőtől, aki svábokat és sajnos megtévedt magyarokat is, válogatás nélkül, egyaránt felhasznál uszító propagandáihoz.


Sokan azt hiszik, magyar: pedig csak egy tokás, alja svábbűnöző


Ez az adócsaló svábbűnöző, aki a magyaroktól, elsősorban az ordas eszméinek bedőlő magyar fiataloktól elszedett pénzét külföldi cégein át, adómentesen teszi zsebre, aki ordas hazugságokkal fél millió forintos tételeket szed be internetes gyűlöletportálja üzemeltetése érdekében a felhasználóitól, nem érdemli meg Magyarország szeretetét! Magyarnak álcázott, nemzeti mázba bújtatott, de kizárólag saját anyagi érdekeit szolgáló hitlerista, magyaridegen uszító propagandáját sajnos számos magyar emberrel is el tudta hitetni, igazi, rafinált svábbűnöző lévén szívja a magyarok vérét, élősködik rajtunk, miközben a pénzünkből az adót nem fizeti be, és lépten-nyomon csak békétlenséget, gyűlöletet próbál teremteni az országban!

Magyarok! Ne higyjetek az ordas svábbűnözőnek, ne engedjetek az uszító propagandájának! Bojkottáljátok a fillért nem érő gagyi termékeit, ne vásároljatok bűnözőktől, amiből adót Magyarországnak nem fizet, csak a saját zsebét tömi meg! Ő nem magyar, hanem egy ordas, tokás svábbűnöző, akinek nincs helye köztünk a Szent Magyar Földön! Magyarok vagyunk, nem svábok, minket nem szennyez be a náci ideológiájával egy ilyen tokás sváb, ne hagyjuk!

Magyarok - takarítsuk el együtt a szemetet!



16 megjegyzés:

Névtelen írta...

Neked valami zavar van az agyadban.Akiről itt írsz, az egy másik népcsoport.A neveink hangzása ugyan hasonló,"Klein,Grósz,Swarc,stb.De a mentalitás teljesen más.Nem Mi szívjuk a véredet,mi építünk gyarapítunk,kitartással szorgalommal.A gagyi termékek pedig,ha nem tetszenek,Mercedes Volkswagen le se köpd.Járjál szekéren.üdv.Szepi

Névtelen írta...

ÉN SEM ÉRTETTEM SOHA HOGY EGY ILYEN DUPLATOKÁS SVÁB GENNY HOGY FÉRKŐZHETETT BE MAGYAROK KÖZÉ!!

Névtelen írta...

Ennek nagyon fokhagyma szagú,libakolbász íze van.

Névtelen írta...

Bocs, de ez egy faszság. Aki ismeri Tomcat-et közelebbről és nem csak a jordán pozitív tv-ből, és a (Szintén j+) ballib sajtókból ontott butaságoknak dől be, tudja milyen ember ő. Elsősorban nem fasiszta. Ha valaki érdeklődik a Német(és általában mindenféle) történelem iránt, attól még nem "Hitlerista".
Te, Kedves cikkíró inkább olvass, mintsemhogy butaságokat irogatsz!

Névtelen írta...

Sváb létemre szégyellem ezt a gyereket, mi nem ilyenek vagyunk! Azért mert van ilyen rosszindulatú sváb is, nem kéne általánosítani!

Névtelen írta...

polgár tamás blogja, idézet a svábbűnöző tomcattól, aki ezúttal - éppen - a roma kisebbségre szállt rá:

polgár tamás: "No de miért írta ezt a Roma Sajtóközpont? Netán tényleg pereskedni akarnak? Honnan vették, hogy büntetlenül megvádolhatnak valakit a sajtóban rasszista uszítással, anélkül, hogy ennek bármi alapja lenne? Hát felhívtam én õket, hogy megtudakoljam. Persze nem a saját nevemen, és egy kis orrhangot adva amúgy õs-szittya (valójában sváb) hangtónusom mellé. A telefont ketten hallgattuk Robinnal, hátha valami olyat mondanak, ami a bíróságot is érdekelheti."

Ideje lenne már hogy valami jó erőben lévő roma (vagy magyar, zsidó - netalán sváb!) gyerek felnyomja ennek a konnektororrú svábnak az orrát az agyába. Nem kéne hogy egy ilyen barom képviselje úgymond a hazai svábságot, akik többségében rendes, jóravaló emberek. Svábok, mit gondoltok? Ki tudjátok választani a szart önállóan a soraitok közül, vagy magyar közbelépésre van szükség?!

Unknown írta...

Looool nem tudom ki vagy te aki ezt az oldalt csináltad de valami hatalmas gyökér lehetsz :D. Valami úszítú zsidaj féreg.Szerencsére egyre több embernek nyílik fel a szeme és nem kajálja be a szarotokat amit elénk raktok.

Koncentrációs táborban a helyed te szar.

Névtelen írta...

ANNYIRA NÁCIBARÁT, HOGY KIMENT A BŐRFEJŰEK NÁCITÜNTETÉSÉRE IS! IGAZ, HOGY BOHÓCRUHÁBAN... ÉS VIRÁGOT SZAGOLTATOTT A KOPASZOKKAL.. ÉS NEM EGYSZER MONDTA, HOGY UTÁLJA A NÁCIKAT...

AKI UTÁLJA A CIGÁNYOKAT NEM AUTOMATIKUSAN NÁCI. FOJÁTOK MÁR FEL.

Névtelen írta...

Nekem csak egy kérdésem lenne.
Melyik számláról jön erre a szarra a pénz?
Az SZDSZ, a mazsihisz vagy egyenesen Izrael pénzeli ezt a hányingert?
Mi van kedves kantános pajtások el kell terelni a figyelmet a nemzetírtó politikátokról, el kell terelni a figyelmet az "igazi" magyarellenes fajtátokról?

Meséld már el te jó képességű gyökér ki ezt az oldalt szerkeszted hogy hány svábot tudsz felsorolni a szertett kormányod és pártod (MSZP) soraiból?
És zsidót????Mert az több van ám te kis buta.

Csak érdekességként mondanám el nehogy ilyen buta maradj mint amilyen vagy.
Az első svábokat 1700-as évek elején telepítették be. És tudod miért?Naná hogy nem.
Azért te sötétség mert a török uralom alól felszabadult NAGY Magyarország teljes területén csak 200.000 lakos maradt.Remélem a népsűrűséget nem nehéz kiszámolnod.

Ha a svábok akkor nem jönnek akkor most nem biztos hogy lenne még országod ahol ilyen baromságokat tudsz kitalálni, mert az akkor környező szomszédaink szét kaptak volna minket mint Floki a lábtörlőt.
Ha érdekel még csiszolhatom kicsit az elmédet mert ez csak a egy része az egésznek.

Névtelen írta...

Halihó!
Ez a SVÁBBŰNÖZÉSES-dolog az IWIW-en is fenn van! Tehát ott lehet nézelődni, hogy kik az ismerősei ennek a svábbűnözős, bloglétrehozós emberkének! Meg kell kérdezni azt a személyt is, aki küldte a meghívót oda!!!!!! Gyerünk-gyerünk intézkedjünk!!!!!!!

Sziasztok

SKAvbOi írta...

Háhá eddig csak ezt a bejegyzést olvastam, de ez kész röhej... méghogy TC náci...kábé amennyire én vagyok az...
Lehet jönni hozzám vergődni ha nem tetszik a véleményem, megtalálható vagyok, de ez egy nagy szánalom, azzal együtt aki ezt csinálja. Az ilyen embereket kellene Dunába lőni mint amilyenek ti vagytok...

Névtelen írta...

Gyökér vagy vaze, akinek úttörőnyakkendő volt a pelenkája!
Inkább menj el CT-re, mert valami csótány a te agyadban van!
Ekkora faszságot még a gyurcsányféreg barátod se hazudik.
Te péniszgyökér

Névtelen írta...

Ezt az ideggyenge site-ot? Most ez angolhumor vagy mi? Inkább csak szimpla (és gyenge) uszítás vagy vmi paródia.
Höhö...tokás, duplatokás, konnektororrú, uramisten, van még?...:-)))

Névtelen írta...

Kedves cikkiró.
Te egy igazi gyökér vagy.

Névtelen írta...

Akkor se vizelnélek le, ha égnél

Névtelen írta...

figyu, tomcat rádkattant, jó lesz ha törlöd magad. mer meg fog találni, meg ám az IP címed már megvan, és akkor le fogja vágni a tököd. minimum