2008. január 4., péntek

Svábbűnöző: Varga Henriett

Varga Henriett (Beceneve: Mami, a Kis Hungarista, Henkó) a magyarországi svábbűnöző archetipus egyik leginkább elterjedt fajtája. WIW-es profiljára képeket töltött fel magáról, tokás, kissé kurvás svábfejű édesanyjáról, valamint saját magáról is. A német "királyi tigris" tankról álmodozik, valamint a németek által lebombázott budapesti lánchíd maradványain büszkélkedik.

Ebből is látszik, hogy az ilyen és ehhez hasonló svábbűnözők a magyarság igazi rákfenéje, sürgősen ki kell gyomlálnunk az ilyen és ehhez hasonló magyartalan, kirekesztő, gyűlöletkeltő, beilleszkedni képtelen németbarát, bukott náci svábokat!

Screenshot a WIW-es profilból:




Patkányfejű Sváb Varga Henriett:



így néz ki egy tipikus, patkányfejű magyar sváb, akik ahelyett, hogy magyarosított nevűkkel csendben meghúzták volna magukat, mint sok becsületes, dolgos sváb paraszt, kirekesztő, nácibarát ideológiájukkal megosztják a vendégszerető, befogadó magyar népet. Sváb Henriett hamarosan megkezdi tanulmányait a Debreceni Egyetem Hajdúböszörményi Főiskolai Karán, reméljük ott megembereli magát, vagy visszamegy az anyaországba szart kavarni, oda, ahonnan idetelepítették hazánkba, ugyanis a szemétlerakás hatóságilag tilos!

Végezetül egy kép Sváb Varga Henriett termékeny MILF svábfejű anyukájáról:



A kedves anyuka megnevelhetné a gyökértelen, identitászavaros, náci ideológiákkal fertőzött agyú, magyarosított nevű sváb gyermekét, mielőtt egy egészséges, jó érzésű magyar ember tenné meg ezt!

22 megjegyzés:

Viki írta...

Ez egy paródia blog akar lenni? Csak mert elég vicces, vagy egy megfáradt zsidó vagy cigány kisebbségi vagy , aki már unja hogy a svábokat mostanában annyira nem baszogatták?:D

Névtelen írta...

ezt a subbáról szedted te kópé!
http://labanchirek.blog.hu

Pötyi írta...

Őrült vagy öreg.
De kurva jól mulatok.:)

Jürgen von Schwab írta...

Csak nézzétek meg a Gyűrűk urát!Érdekes, hogy a jó oldal Tündéi szőke kékszemű nácik, germán rasszjegyekkel. Szerintem Heni gyönyörű Tünde lány a "szépek népéből"! Egy ork számára természetesen nem az . Tényleg! Ott nincs egy nő sem! Ezek szerint a Henit fikázó orkivadék is buzi?

Névtelen írta...

Gyenge ez a próbálkozás, nagyon gyenge...Átlátunk rajtatok tetvek :D

Német-Magyar barátság!

Névtelen írta...

Ezt nem is értem, szerintem ez a Varga Henriett pont a te fajtád. Mi történt kirúgott? Vagy az anyjával kavartál? ...Ezért csinálod ezt az egészet? Bosszúból, mert olyan undokok voltak veled szilveszterkor? ...vagy a korai magömlés? Kemény az élet...

Névtelen írta...

ja biztos kirúgott! haha
vagy inkább csak simán irigy vagy, mert csinos az anyukája is!

Névtelen írta...

Remélem van egy jó ügyvédje és ellátja egy ilyen egyszerű, megkeseredett ember baját!
Ja, kis buta vagyok, biztos anoniman heveskedtél!

Névtelen írta...

Ez bizony tragikomikus. A vak gyűlölet manipulált tényekkel és félismeretekkel ilyen agyrémet hoz létre. :-))
Vannak már egészen jó készítmények az ilyen problémák kezelésére.
Jobbulást kívánok!
Psycho

Névtelen írta...

Bunkó, barom vagy anonim! Mi fáj? A zsidóságod vagy a cigányságod? remélem Varga Henriett és családja megfingat ezért!

Névtelen írta...

De a kedvencem, hogy pont egy HUNGARISTÁT tett ki. Véletlenül sem egy általan nagyon utált csúnya gonosz "nyeonyácit", hanem egy MAGYAR HUNGARISTÁT!!! :D Meg ha már enynire nagymagyar, németellenes, akkor hagy kérdezzem meg már, hogy kik is döntöttek Bécsben? Kik adták vissza a felvidéket, és Észak-Erdélyt? IQ-tlan majom!

Molnárgörény írta...

Csinos a Henriett, te meg hülye vagy - nyilván kidobott, abba hülyültél bele.

Névtelen írta...

szánalmasak vagytok nem tom kik csinálták de szánalom a köbön csicska geci szegény csajt miért kellet bele keverni....? hallod ez kb 12 éves szint csoda h tudtál bloggot szerkeszteni gyere el a sváb falucskámba lehet h élve nem mennél el innen te cigány fasz geci

Névtelen írta...

gyökérpálca:)

Névtelen írta...

Kellemetlen lehet a sarat taposni a tanyádon.Főleg ha négykézláb tántorogsz haza az anyádhoz.

Névtelen írta...

Nahát, manapság minden bugris proletár blogot ír?! Szánalmas vagy,keress magadnak valami jobb elfoglaltságot. Menj el kapálni, trágyázz, vagy fáraszd le magad, mert túlpörgött netfüggő vagy, aki már nem tudja mit találjon ki jó dolgában. Pöcsfej!

Névtelen írta...

Aki ilyen képeket tölt fel a WIW-re az pontosan ezt érdemli. Ha már az anyja nem képelte fel rendesen !!!!

Névtelen írta...

Mindennek van határa, neki se kellene akármilyen képet feltöltenie, de nem kell az egész ország előtt meghurcolni szegény lányt. Más szóból is ért az ember, nem kell rögtön a legdrasztikusabb megoldásokat választani!!

Névtelen írta...

Beteg vagy. Javaslom, kezeltesd magad. Jó kis gyógykórházak vannak: Lipóton, és a SVÁBhegyen!!!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

bazzd tele ezeket a parazita torz kisebbsegi geciket

Névtelen írta...

Mikor a Teremto elrontotta a gyomrat,,akkor okadta, vagy fossta vilagra ,ezt a mocskos geci tolvaj svabot,, a magyar csak turi ezt a szart

Névtelen írta...

A falutokba?Betelepitett,geci eipl es tarsai, tolvaj ciganyok,