2008. január 20., vasárnap

Közlemény


Minden kedves olvasónknak, szimpatizánsainknak köszönjük az emailekben eljuttatott gratulációkat, támogatásukért hálásak vagyunk. Hamarosan az olvasói, támogatói levelek közül is közlésre kerül néhány igen tanulságos. Kérjük írják meg a közeljővőben, hogy a levelet közlésre, vagy csak privát jelleggel írták, hogy gyorsabban történhessen a különböző svábbűntények publikálása, a provokatív, náci, hitlerista svábbűnözők leleplezése - természetesen a feladó személyét diszkréten kezeljük. Roppant tanulságos, hogy a leghangosabb, legostobább svábbűnözők emelik fel hangukat a szándékosan moderálatlan kommentekben - fenyegetőzve, hazudozva - sokszor a történelmi tények, idézetek ellen kikelve, észérvek nélkül - nem volt elég a hitlerista, kirekesztő, fasiszta volksbund, még az identitásszavaros gyerekeiket, unokáikat is fasiszta, hitlerista, magyartalan szellemben nevelték fel, ezáltal az egész jelenkori magyar társadalomra roppant káros hatást kifejtve. Ha magyarok lennének, magyarként gondolkodnának, nem próbálnák meghamisítani az általuk is meggyalázott történelmünket - ellenben a közismert hájfejű, tokás svábbűnözővel kapcsolatos cinkos beismerő hallgatás világosan megmutatja, hogyan védik a soviniszta, hitlerista svábbűnözők az egyik svábbűnöző-szószóló falkavezért. Ismét nekünk, magyaroknak kell eltakarítani a szemetet!


Gárdonyi Géza: A buta sváb

Egy másik képre is emlékszem a német képeslapból. Ez egy buta arcú sváb parasztot ábrázolt, meg egy fiatal urat, amint égő gyertyára néznek, s a gyertya mögött sokszorosító tükör van.

Apám lefordította nekem a kép szövegét, amely ilyenféle:

- Látod, apám, ennek a tükörnek az a haszna, hogy a gyertyát tízszeresen mutatja, és a láng fényét is megtízszerezi.

- Tyű, micsoda pazarlás, ennyi gyertya! - feleli az öreg paraszt. S elfújta a gyertyát.


32 megjegyzés:

Névtelen írta...

így van! miért nem lehetett rendesen befejezni a svábkitelepítést annak idején miért vannak még mindig a nyakunkon, kinek jó ez! vagyakkor miért nem tudják megnevelni a hülyegyerekeiket !!!

P4C3 írta...

Hallod... telepítsenek ki téged és akkor rájössz, hogy az mekkora buli!!! Szellemileg az egész oldal úgy vissza van maradva, hogy az nem igaz... Látom már neheztelve van az is, hogy teljesen felháborodik az ember és cenzúra nélkül hozzászól, ezek után ne csodálkozz. Nem hiszem el, hogy 21. század van és mi még mindig egymást gyűlöljük. Az ilyenek miatt, mint TI fog kihalni az egész emberiség, mert sosem fogunk összefogni. Miért kéne ezt a népcsoportot, PONT EZT gyűlölni? Milyen történelmi tényekről van szó? Azok alapján, amiket ide leír ez az ember azért kéne X és Y embert gyűlölni? Hát emberek! Ébresztő! Mit tettek ezek TI ellenetek? SEMMIT AZ ÉG VILÁGON! Megmondjam miért nem lett a mi településünk annak idején orosz megszállás alatt kiirtva? Mert a bánya munkaerejét adta! Akkor ki nem dolgozik?
Remélem ismerem az irodalomból a PARADOXON fogalmát. Ugyanis azzal amit leírsz magadat csapod agyon! Hogy beszélhetsz nyugodt Magyarországról, egy gyermekeit nem fasiszta nézetekre nevelő nemzetről, amikor TE SEM EZT TESZED. Hát itt szítod őket gyűlöletre!!! Hol akarsz te ezek után békét?
Megjegyzem amíg nem volt történelemóránk és nem is hallottam se hitlerről, se a zsidókról, se senkiről... Járjál már utána ezeknek egy rendes sváb községben, jó?

P4C3 írta...

Egyébként pedig 19-e van és nem 20!

Névtelen írta...

"GYŰLÖLETKELTŐ TARTALMAK: Tilos olyan tartalmak közzététele, amelyek egyes társadalmi csoportokkal szemben faji vagy etnikai származás, vallás, betegség, nem, életkor, időskori állapot, szexuális orientáció, illetve nemi identitás alapján gyűlöletet szíthatnak."

Ennek fényében kívánok még jó blogolást a következő 1-2 napban, amíg a blogger le nem tilt.

Névtelen írta...

Én sváb vagyok és büszke vagyok rá! Te viszont bizti vmi zsici vagy. Irigy vagy mert van olyan nép aki dolgozik. Ti viszont nem. Lopjátok a milliókat és eladjátok az országot. Merem állítani h a svábok nagyobb magyarok mint te gyökérke. Gratulálok! Üyes gyerek vagy baromarcu!

Névtelen írta...

ezeket a "buszke" naci svabokat kellene eloszor vonatra rakni es meg mindig mennyivel finomabb es udvariasabb mint amit az o fosztogato nemzetgyilkos nyilas-svab apukaik muveltek magyarorszaggal

Névtelen írta...

hajra magyarok!

Névtelen írta...

A blog tulajdonosa ellen eljárás indult, mivel megsértette a blogger.com szabályzatát a következő ponton (és mégha csak erről lenne szó...):

"GYŰLÖLETKELTŐ TARTALMAK: Tilos olyan tartalmak közzététele, amelyek egyes társadalmi csoportokkal szemben faji vagy etnikai származás, vallás, betegség, nem, életkor, időskori állapot, szexuális orientáció, illetve nemi identitás alapján gyűlöletet szíthatnak."

További szép estét!

Névtelen írta...

Az oldal elinditója nyilván Etelköznél jött be és azóta nem is érintkezett senki, de senki olyannal aki nem az etelközi sarat hordozza a rámás csizmáján. Milyen kár, mert lehetett volna esélye arra, hogy kiszakadjon a beltenyészetböl ami köztudottan eldegenerálja az egyedeket, akik aztán blogot írnak.
Esetleg lehetett volna kicsit történelmet is tanulni, néha az olvasás is segít. Itt már viszont nem segít semmi, mert bugyog a mélybuta gonoszság.

Névtelen írta...

ALLES KÄSE !

Névtelen írta...

Szia!
Téged kezelenek már valahol?Tudok egy jó szakembert. Ha érdekel a száma, keress meg!
Azt hiszem ez az oldal nem a svábokat, hanem egyedül téged minősít. Téged, aki gyávaságból a nevedet sem vállalod...

Névtelen írta...

Érdekes, hogy azok, akiket a saját igazad (svábbűnözés) mellett felsorakoztatsz, és akiknek a szavaid a szádba veszed, szintén svábok. Nem ellentmondásos ez egy kicsit? Nem a saját magad igazát hazudtolod meg ezzel te, sajátmagad?

(Hiszen ha jól tudom Gárdonyi Géza Ziegler Géza néven látta meg a napvilágot..)

Javaslom töprengj egy kicsit magadon, és főleg ezen a blogon. Én a helyedben nem erőltetném ezt a dolgot. Gusztustalan és morbid. Bár gondolom lehet olyan ember a földön, akitől csak ennyire futja..

Névtelen írta...

Az a nagy helyzet Kedveseim, hogy már nem érdemes hozzászólásokat írni ehhez az oldalhoz! Tökre felesleges! Napok kérdése és meg fogják szüntetni az oldalt, és kiderítik, hogy ki az írások létrehozója! Ez már biztos. És ez a "tiszteletreméltó" illető lesz az, aki veszi a sátorfáját, és rendőri kísérettel elhagyja otthonát.
Ennyi

Névtelen írta...

Szívesen venném, ha a sajtó munkatársai jelenlétében, fényképekkel dokumentálva történne ez a sátorfabontás.

Névtelen írta...

Köszönjük szépen a gyors intézkedést, reméljük a Google (mivel övé a blogger.com) hamar kiadja a szerző IP címét és tényleg megkapja méltó büntetését.
Érdekelne, hogy mi volt a szándéka ezzel az egésszel...

Névtelen írta...

József Attilát és Petőfit a komcsik sikeresen fordították félre anno, de bizony úgy látom ez a remek tehetség nem az ő kiváltságuk. Barmok.

Névtelen írta...

A faszszopó kurva anyádnak kellett volna agyoncsapnia amikor megszülettél te nyomorult beltenyészet! A svábok nélkül te még mindig gyüjtögetésből élnél.Az,hogy ez az ország még létezik és van gazdasága és kulturája a sváboknak köszönhető!

Névtelen írta...

Előjött a tipikus sváb beképzelt felsőbbrendűségi pökhendiség, meg az agresszív, gyalázkodó szellemi szinvonal... Nem tudjátok visszatartani a felsőbbrendűségi kényszereteket? Vagy fogadjátok el, hogy ez Magyarország, a mi hazánk, magyaroké, vagy van más megoldás: takarodjatok innen Magyarországról!!!!! A hozzászólások önmagukért beszélnek!

Névtelen írta...

Nem hiszem, hogy az emberi méltóságra való igény fölényesség volna. Ez nemcsak a magyar nemzetiségűek kiváltsága.

A baj az, hogy te a svábokról általánosítva lekezelően, és kirekesztően nyilatkozol. Mi ez, ha nem felsőbbrendűségi kényszer? Mi ez, ha nem gyalázkodó szellemi szinvonal?

Abban viszont egyetértek veled, hogy a hozzászolások önmagukért beszélnek, de CSAK arról nyilatkoznak AKI írja őket, és nem minősíti a nemzetiségét. Ha ez így volna, akkor a te hozzászólásaid alapján a magyar nemzetiségűekről is elmondható volna,hogy kirekesztő, felsőbrendűségi kényszerrel bajlódó, és gyalázkodó. Én svábnak vallom magam, de ennél többet gondolok a magyarokról, illetve általában az emberekről. Rólad személy szerint azonban nem.

Névtelen írta...

Ilyen posztok után van pofád minősíteni a hozzászólások hangnemét és még te csodálkozol?!?! Megnézném hogyan szóltál hozzá ahhoz a videóhoz, amikor a nem tudom milyen fesztiválon a kommentátor úgy nyitakozott a magyar résztvevőröl, hogy "Na, nézzük mit tudnak a cigányok..."
Szóval
1.) Ideje lenne végre törölni az oldalt
2.) Várom a híradót, amikor láncot viszik el ennek az egésznek a kitalálóját
3.) Majd ha lesz alapja ennek az egész butyuta históriának, akkor minősítsd a kommentelőket, addig pedig húzd be füled farkadat, mivel sokkal többet köszönhetsz ennek a sváb "mocsok"-nak mint azt te hinnéd! Ebben pedig semmi felsőbbrendűség nem volt, egyenlőek vagyunk veled most és maradunk is, mert így helyes. Nem tudom honnan vetted ezt a marhaságot megint... Gondolom onnan, hogy ez miatt is gyűlölhetsz valaki és már boldog a napod... szánalmas vagy SZÁNALMAS!

Névtelen írta...

"Takarodjanak - úgy, ahogy jöttek"

"a svábokat ki kell telepíteni"

"svábjaink 50 százaléka volt közönséges hazaáruló."

"A magyar föld nem lehet sváb gyarmat többé! Fasiszta- és svábbűnözőmentes, békés, szebb Magyarországot minden hazáját szerető Magyar embernek!"

stb. stb.

Szóval... milyen hangnemről beszélünk? Miért kéne EZEK UTÁN nekem kultúráltan hozzászólni egy ilyen mocskos, aljas, tudatlan barom írásai után? Arra nem méltó h leköpjem az utcán!!!
Te hogy viselkednél ha írnék rólad egy blogot, hogy márpedig takarodj innen, mert mocskos fasiszta vagy...
Köpni-nyelni nem tudnál, hogy ezt mégis milyen alapon mondom. Az viszont biztos hogy kikelnél magadból!
2008 van és mi még mindig egymást gyűlőljük... Külön gratulálok ehhez, nem érzed magaddal szemben a megvetést?

Névtelen írta...

Minden sváb származású magyar embertöl kérek bocsánatot a gyülölködö hangú szánalmasan primitív honfitársaink nevében.
Ne figyeljetek ezekre a hangokra gyerekek! A saját gyülöletében fog megfulladni egyszer az ilyen, aki még azt sem fogja fel beteg elméjével, hogy mi mindannyian magyarok vagyunk. Sajnos még ö is az.
Csók Nektek és nyugi!
(Egy magyar nö.)

Névtelen írta...

Egy szánalmas kis köcsög vagy!
Te eredeti magyarnak tartod magad?Talán lepény képed van,ferde szemekkel,drotszálú fekete hajad,szoval úgy nézel ki mint egy tipikus ázsiai?
Ha nem akkor mi az anyádra vered a nyálad te nyomorult köcsög?

Névtelen írta...

Halihó!
Ez a SVÁBBŰNÖZÉSES-dolog az IWIW-en is fenn van! Tehát ott lehet nézelődni, hogy kik az ismerősei ennek a svábbűnözős, bloglétrehozós emberkének! Meg kell kérdezni azt a személyt is, aki küldte a meghívót oda!!!!!! Gyerünk-gyerünk intézkedjünk!!!!!!!

Sziasztok

Névtelen írta...

Köcsögke, látom végre feladtad a blogot!!!!!

Névtelen írta...

Én nem találom iwiw-en... lehet meglátta és törölte is? Akinek megvan a neve, aki meghívta (ennek a blognak az iwiw lapját) LINKELJE BE kérem. Hadd tudja meg a világ a nevét!!!

Névtelen írta...

Elképesztő mennyi agresszív fasiszta sváb fröcsög itt!!! DOLGOZZATOK ha tényleg olyan szorgalmasak vagytok ti svábok, mert a RABLÓGYILKOSSÁGOK ideje már lejárt!!!!

Névtelen írta...

Az iwiw-en a következőt kell beírnunk a KERESŐBE és kiadja ezt a szarságot:
Szervező Magyar Árpád [Élhető Magyarországért Mozgalom], ugyanis fent van az iwiw-en, csak nem SVÁBBŰNÖZÉS CÍMEN!
A kedves oldallétrehozót úgyis felderítjük!!!!!!

Névtelen írta...

MI DOLGOZUNK NAPI 8 órában, ahogy MÁR LEÍRTUK ezelőtt hatszor is! OLVASNI KÉNE MEGTANULNI TE AGYATLAN F@SZ!!!! KI A FASISZTA KETTŐNK KÖZÜL ELÁRULOD?!?!?!?!?! Remélem 2 héten belül ülni fogsz!!!

Névtelen írta...

és hogy ki küldte neki a meghívót?! Szégyenszemre a Kunterbunt Óvoda (Budakeszi/Wudigess) munkatársa...

Névtelen írta...

Kérdés, hogy rokoni viszony, baráti, esetleg munkahelyi... Lassan, de biztosan meglesz ez az ember!

Névtelen írta...

Gumiszoba, gumidominó ami a blogosnak kellene. Nem Internet.