2008. január 9., szerda

Sváb háborús bűnös: Hautzinger "Magyarhentes" Gusztáv

A hazánkban napjainkban szégyenletes módon hangjukat újabban ismét egyre inkább hallató nácibarát svábbűnözők egyik hatalomhoz jutott hírhedt példánya Hautzinger Gusztáv, a "Magyarhentes"! Bár 31 éves korában hirtelen alamuszi sváb szokáshoz mérten nevet magyarosított, mégsem mossa le róla a történelem, hogy ez a sváb éppenséggel a náci németország egyik leghűségesebb csatlósa, Hitler egyik leghűségesebb magyarországi feltétlen híve és követője volt.

sváb vezetéssel menetel a magyar hadsereg - apáink, nagyapáink - a mészárszékbe

Ő volt az a magyarellenes, magyargyilkos sváb, aki hatvan éves korában, magyartalan, hazaáruló módon, Hitler csettintésére a biztos halálba vezette a teljes második magyar hadsereget. Kezdetektől fogva tisztában volt vele, hogy a magyar hadsereg korszerűtlen technikával rendelkezik, ő maga jelentette a Don Kanyarból: "kérem, hogy ne csak kiképzés és a tudás tekintetében egyszerűsítsünk, hanem fegyverkivitelezésünkben is. Akármelyik orosz fegyvert veszem kézbe, az mind durva formájú és alig áll néhány alkatrészből, az se finoman csiszolt szellemes szerkezet, hanem egyszerű és törhetetlen. Nem kell műmester hozzá, nem kell a szétszedést és összerakást hónapokig tanítani, mert a legegyszerűbb ember is azonnal felismeri, megérti a működését, el sem ronthatja, s amellett pompásan használható. ... szükség van hatásos páncéltörő fegyverre, rohamlövegre is, melyek önjárók, hernyótalpon mozognak, mert hatos fogattal támadni, harckocsik elé vágtázni, és lekapcsolás után tüzelni nem lehet..."

Mindvégigisztában volt vele, hogy a magyar katonákra a biztos halál vár (attól sem riadt meg, hogy lovasokat vezessen a harckocsik ellen!), mégsem mentett meg minket a biztos haláltól: "Az a benyomásom, hogy a hadsereg feladata a német egység biztosítása. Ha fegyver nincs, az élő tömeg szerepeljen sebességcsökkentő ütközőként" - jelentette. A német Weichs vezérezredes - aki eleven, olcsó húspajzsnak használt minket, mélyen lenézett magyarokat csupán - hadseregcsoport-parancsnok, akinek a fennhatósága alá tartozott a 2. magyar hadsereg is, úgy vélte (1942. szept. 19.): "a magyar hadsereg - szervezésénél, fegyverzeténél, kiképzésbeli hiányosságainál és annál fogva, hogy nem tudja, miért kell harcolni a Donnál - nem lesz képes helytállni komoly szovjet támadással szemben". Mindezek ellenére 1943. január 12-én a Don kétszáz kilométeres partszakaszán kétszázezer magyar katonának kellett volna megállítania a többszörös túlerőben lévő oroszok rohamát.

Eközben az volt a kérdés: maradjanak-e elöl a lovak, de akkor éhen pusztulnak, vagy vonják őket hátra? - ám akkor nincs mozgás. Vagy: bevethetők-e a fegyvertelen katonák (!) zsákmányolt és nagyra tartott orosz fegyverekkel? - noha ezekhez nincs elég lőszer. Vagy: járassák-e állandóan a motorokat, amikor nincs elég benzin, ha nem, mi a teendő a befagyott akkumulátorokkal?

Hitler Adolf kancellár megerősítette a hadsereg halálos ítéletét, sváb Hautzinger pedig szemrebbenés nélkül végrehajtotta azt. Az "ellenség" - akiket bábként, német-sváb vezetéssel mi, magyarok támadtunk meg! - hatvanezer emberen ezt végre is hajtotta. Ugyanennyi ember megsebesült, fogságba esett.

Bár korábban is tisztán látta, hogy a mészárlás kíméletlen lesz, magyar emberek tízezrei fognak meghalni "vezetése" alatt, Hitler gazdájának való feltétlen megfelelési kényszeréből fakadóan a hadsereg kivonását a harcból mégis "nemzeti szégyenként" élte át: hát a követelőző, kíméletlen német vezetés is alkalmatlannak minősíti a további harcra? Vérig sértette, hogy katonai szakértelmét annyira sem tartották, mint egy altisztét, és amikor bekövetkezett, amitől ő meg akart mindenkit óvni, utasították, mint egy pucert, azaz tisztiszolgát - hiszen a németek szemében mi magyarok mindig is századrangú, lenézett "pusztai" nép voltunk, DE a svábokat sem tartják többre! Itt döbbenhetett rá Hautzinger Gusztáv, hogy a náci vezetés őt is csak egy sváb féregnek tartja! Sérthette az is, hogy katonái nem voltak képesek a nyilvánvaló lehetetlenre. Ez a sértettség süt 1943. január 24-i hadparancsa minden szavából: "A 2. magyar hds. elvesztette becsületét, mert kevés - esküjéhez és kötelességéhez hű - ember kivételével nem váltotta be azt, amit tőle mindenki joggal elvárhatott. Állásainkból ellenséges túlerő kivethetett még akkor is, ha a csapat kötelességét megtette. Ez nem szégyen. Ez szerencsétlenség. De becstelenség az a lelkevesztett, fejnélküli gyáva menekülés, mit látnom kellett, miért most a szövetséges német hds. és az otthon mélységesen megvet bennünket. Ehhez minden oka meg is van... A rendet és a vasfegyelmet a legkeményebb kézzel, ha kell, a helyszínen való felkoncolással, de helyre kell állítani... Számolni kell azzal, hogy élelem terén alapos korlátozások lesznek. Elsősorban annak van jussa élelemhez, aki elöl harcol; aki helyét elhagyta, és itt hátul gyülekezik, örüljön, ha annyit kap, hogy éhen nem pusztul."

Nem volt elég a mészárlás, nem volt elég hogy a biztos halálba irányított kétszázezer magyar katonát, családtagjainkat, a "haza védelmében", egy idegen hatalmat, Hitlert szolgálva feltétlen tisztelettel, akihez nekünk, magyaroknak semmi de semmi közünk nincs, csak az elvetemült svábok tekintik gazdájuknak még ma is az elmeháborodott népírtó diktátort - még szégyenkezett is, amiért a kiéheztetett, megnyomorított magyar katonák nem tudták teljesíteni a lehetetlent!

Szégyenkezett volna ahelyett, hogy végrehajtotta ezt a gyalázatos parancsot, amire csak egy velejéig hataloméhes, vérgőzős, talpnyaló gátlástalan sváb őrült lehetett képes!

Egy magyar ember ilyet SOHA nem tett volna a saját népével, nem mészároltatta volna le a saját nemzetét - csak egy hataloméhes, gátlástalan SVÁB nemzetáruló, nemzetgyilkos lehetett képes erre!

Ő, miközben ezrével hullottak a magyar katonák, január 15-én is azt jelentette német elöljárójának: "Ha az a parancs jön, hogy ezekben az állásokban végig ki kell tartani a hadseregnek, és ott meghalni, az egész hadsereg ezt fogja tenni, és állásait a végsőkig tartani fogja".

Ne feledjük, hogy ennek közvetlen következményeként vesztettük el a Székelyföldet, Erdélyt! 1942 őszén, ha tudható volt is, hogy milyen sors vár a magyar katonákra a Donnál, a kormány kettős csapdában volt. A németek nem engedték az amúgy is labilis, vesztésre álló keleti front megbontását. Valahogy ki kellett volna keveredni a háborúból, és az egyre feszültebbé váló magyar-román viszony miatt fel kellett készülni az "ingyen" megkapott Észak-Erdély és a Székelyföld megtartására, amit a román vezetés nem titkoltan vissza kívánt szerezni.

Csak hát a hadsereget egy németbarát, náci SVÁB vezetésével lemészároltatták - hogyan védjük így meg Erdélyt? Nincs mit csodálkozni, a SVÁBOK kijátszották a történelmi magyarországot a németeknek!

Miután fenntartás nélkül sikeresen legyikoltatta, hadifogságba juttatta a második magyar hadsereget, a jól végzett munkát követően Hautzinger 1944 végén őshazájába, a náci Németországba menekült - ahová az összes többi vele és a hozzá hasonló gyilkosokkal szimpatizáló svábbűnözőnek is éppen itt lenne ideje takarodnia!

Magyarok! Ne dőljetek be többé az uszító, németbarát, vérgőzős náci ideológiának, vegyétek észre, hogy a SVÁBOK NEM MAGYAROK, nem magyarbarátok, a SVÁBBŰNÖZŐK a vesztünket akarják, vegyétek észre az újnyilas, újfasiszta svábok kirekesztő, magyarellenes, nemzetromboló cselekedeteit, és írtsátok a svábbűnözőket, mert ez Magyarország, a mi hazánk, magyaroké!

Elegünk van a németbarát, fasiszta uszításból, békében, jólétben szeretnénk élni - a gyilkos, tokás fajtátok nélkül! Svábok, takarodó!


34 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ferdíteni nem nehéz, de a vége lemaradt:
"Hat hét múlva viszont a körülmények részletes ismeretében egy másik hadparancsában kijelentette, hogy hadserege "becsülettel állta a harcot". A Szovjetunióból való visszatérése után nyugállományba került, a Vörös Hadsereg előretörésekor Németországba költözött. Szálasi alatt nem volt hajlandó szolgálni. 1946-ban szabad akaratából tért haza, hogy a népbíróság előtt önkéntes áldozatával megmenthesse tiszttársait. Halálra ítélték és kivégezték. Ügyének 1993-as újratárgyalásakor a Legfelsőbb Bíróság felmentette."

Névtelen írta...

Miután rádöbbent, hogy az "övéi", a németek németországban még annyiba se veszik, mint a magyarok, inkább visszaoldalazott Magyarországra, ahol végül az oroszok - akiknek barom módjára nekivezette a teljes második hadsereget - fejbelőtték.

Névtelen írta...

Nagggyon jóóóóó az oldal!!!!
A sok buta primitív szélsőjobbos szerencsétlen nem veszi le, hogy ez csak nekik tükör, azoknak, akik a zsidobunozes, rendorbunozes stb. szélsőséges oldalakra nem írják be (mert ott nem is engednek kommentezni) elhatárolódásukat az általánosítástól...

Kitehetnétek a linkajánlóba a http://partizaninfo.blogspot.com oldalt is!
A svábbogarak azt is szeretik, mint ezt! :)

Névtelen írta...

Ezt nem is értem, szerintem ez a Varga Henriett pont a te fajtád. Mi történt kirúgott? Vagy az anyjával kavartál? ...Ezért csinálod ezt az egészet? Bosszúból, mert olyan undokok voltak veled szilveszterkor? ...vagy a korai magömlés? Kemény az élet...

Névtelen írta...

Te itt miről beszélsz, vazzeeee....

Miféle svábok elleni uszítás részesei vagyunk ?

Hogyan tudsz egyáltalán párhuzamot vonni a szerencsétlen hásodik hadsereg, és a mai magyarország nemlétező újnáci-újfasiszta Pr. provokációja közt ?

Nem vagy különb, mint egy zsidózó, cigányozó elvbarátod !

Egyébként a post törvénysértő, népcsoport ellen uszít !

Látszik a kommentjeid számán, mekkora ember vagy...

Névtelen írta...

Nem tudom ki vagy te görény, de nézz körül a te Magyarországodon, kit nevezel tiszta megyarnak? Ebben az országban "magyar"embert nem is találsz és ha a Sváb kissebbség által lakott területen jársz(amit nem ajánlok)az olvasottak alapján,nézz kötül egy kicsit és hasonlítsd össze a te világoddal EMBER.Ha nem lennének az országban kissebbségek még mindig lovon nyilazánátok és kumiszt zabálnátok, köcsög.Én büszke vagyok a származásomra és arra hogy dédnagyapám az SS soraiban magasbeosztású tisztként szolgált.

Névtelen írta...

Hallod te nagyokos, azt tudod, hogy Puskás Öcsi, aki a leghíresebb magyar a világon sváb származású volt, a neve eredetileg Purczled Ferenc volt, a becenve pedig Sváb volt. Csucsu aus Werischwar

Névtelen írta...

peter, der schwab!
ha jól látoom, te vagy a butaságok írója.
1. ahhoz, hogy ma már nem kumiszt zabálunk reggel délben este és nem a hátrafelé nyilazásra élvezünk non-stop, az nem csak a svábbünőzöknek, de a kaftános taknyosorrúaknak, a szőrőstalpú románoknak, a macskazabáló digóknak, egyéb büdös és mosdatlan kisebbségeiknek....stb köszönhető
2. az meg, hogy büszke vagy a származásodra nagyon király, de furcsa, hogy ezt nagyfater benáculásval, meg ss-kedésével hozod párhuzamba, s attól félek titokban erre is erektálsz...

Névtelen írta...

Grüß Gott!
Nem tudom, ki írta ezt a sok-sok- sületlen baromságot, de szerintem annak az embernek nem volt gyermekkora és most betegségben szenved, illetve nincs tisztában avval, hogy manapság mit engedhet meg magának az ember! Nemnormális, idióta állat írhat csak ilyet, aki nincs tisztában azzal, hogy országunkat a SVÁBOK virárágoztatták fel, szorgalmasan, gondos munkával, igyekezettel! Az igen magasról "tisztelt" szövegíró nagyon nincs tisztában a dolgokkal! Nincs tisztában vele, hogy a mai Magyarország egyre csak visszafelé fejlődik a nagy és tökéletes vezetéssel! Mert ezeknek a vezetőknek az elődei (mszp) hangsúlyoznám KOMONISTÁK űzték ki a sváb népet az országukból!
KOMONISTA= DOLGOZNI NEM AKARÓ, SEMMITTEVŐ, MUNKANÉLKÜLI, HAZUG, CSALÓ EMBER!!!!! Ez a mostani vezetés! Ennyit a nagy Magyarországról! Szart sem ér az egész! Különben meg ha jól szétnéznénk kicsiny Országunkban, akkor nagyon meglepődne a magasról "tisztelt" szövegíró, mert szinte minden második magyar embernek még sváb neve volt fél évszázada! De a kegyetlen élet megkövetelte, hogy "magyarosítsa" azt! Lehet, hogy az oldal szerkesztője is sváb származású, csak nincs tisztában szegény a származásával!
Nagyon buta vagy kisbarátom! Őszintén mondom neked: sajnállak! Az idegosztályon fogod végezni! Nem kívánom neked, de így lesz! Kívánok Neked szép MAGYAR életet! És ha neked az örömet okoz, akkor gyűlöld tovább a svábokat!
Egy biztos: SVÁBOK VOLTAK, SVÁBOK VANNAK ÉS SVÁBOK LESZNEK, AMÍG VILÁG A VILÁG!!!!!!!!!!!
Isten áldja őket!

Névtelen írta...

Ich bin stolz darauf ein Donauschwab zu sein, und auf meine vorfahren die dieses Land aufgeblüht und bewohnbar gemacht haben nicht so wie die faulen Ungaren die nur jammern können und die mit offenen Maul die gebratene Taube warten.Wenn unsere vorfahren damals nicht hier hergekommen weren könntet ihr nichts aufzeigen, worauf ihr stolz sein könntet.

Névtelen írta...

Egyértelműen kitűnik, és gondolom mindenki számára felfogható, hogy AZ OLDAL SZERKESZTŐJE SÚLYOS BETEG! Ez nem vicc! Komoly elmebetegségben szenved az illető! A gyűlölettől fűtött ember, már-már nem is érti amiket ide felrótt. Épp eszű ember ilyeneket nem ír, mert ezek a mondatok, melyek tőle származnak, nem logikusak, nem megalapozottak, sőt, telljes hazugság! Mi több: fajgyűlölet!!! Ami büntethető! Remélem minél többen elolvassák ezt a blogot és teszünk annak érdekében, hogy az illető személye, aki megszerkesztette az oldalt, kiderüljön, és súlyosan büntethető legyen!!!
A másik megoldás az, hogy semmibe vesszük az oldalt, hisz tény, hogy egy beteg ember írta, aki nem tehet a betegségéről! Hisz a szöveg sorait olvasva, valóban kiderül, hogy súlyos beteg az illető.

Névtelen írta...

A sváboknak van a legszebb kultúrájuk országunkban! A legszebb zene, a legtemperamentumosabb tánc, a legszebben csengő sváb népdalok, a leggyönyörűbb népviselet! Takaros házak, gondozott porták, szép utcák, termékeny szőlőlugasok, igényes, szorgos, dolgos, hazaszerető, összetartó emberek!
LEB' WOHL SCHWABEN!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

Ha belegondolna a blog létrehozója,hogy milyen méhkasba nyúlt valószínü azonnal befejezné.Gondoltál már arra hogy Magyarországon talán a"magyarok"vannak a legkevesebben azaz kissebbségben te díszmagyar?

Névtelen írta...

Jó lenne ha az oldal szerkesztője, akinek mellesleg megkeseredett élete lehet, kicsit elgondolkodna, hogy miket merészelt ide kiírni!!!!!!! Lehet az volt a célja, hogy felidegesítse az embereket, de azt tudom mondani, hogy utólag csak szánni tudom az illetőt, hogy milyen szegény élete lehet. Büszke vagyok sváb mivoltomra, és merem állítani, hogy még több százezren vannak ezzel így itt hazánkban! A kedves szerkesztő nincs tisztában avval a ténnyel, hogy Magyarország népességének fele SVÁB származású!!!!!! Ezt jó ha megjegyzed arany barátom, aki annyira szereti a hazáját! Üzenem neked, ne akard, hogy kiderüljön ki vagy!!!!!!!!!!!!!!!!

Névtelen írta...

Te hulye vagy, csak ennyi hozzaszolast erdemelsz.

Névtelen írta...

Miközben minden tiszteletem a dolgos, Magyarországot szerető, és utánozhatatlan szorgalommal építő sváb (porosz, szász, stb...)származású magyaroké, mélységesen, zsigerből elítélem a blogíró minden szavát, minden gondolatát! Azt kívánom, hogy minden hozzászóló tegyen így evvel és minden hasonlóan kirekesztő, általánosító, magyarkodó cikkel, topickal, honlappal, bloggal, hozzászólással. Azt gondolom, hogy a blogírónak is ez lehetett a célja!

Névtelen írta...

Ez is csak egy szar szélsőbalos zsidóblog.

Névtelen írta...

Bejött :)))) A szélsőséges, rasszista oldalak kifigurázása volt a cél, és rádcuppant a kisebbségi jogok biztosa! Hehehe. Mostmár látod milyen érdekes ha nem szabad beszélni egy témáról.

Unknown írta...

Ezt az oldalt is azok a pszichotikus bolsevik barmok csinálják mint pl. Vajnai Attila és társai. Jobb időkben az ilyeneknek a csendőrök lekevertek két nagy pofont, aztán hazazavarták őket. Jellemző Trockista (Bronsteinista) attitűd: azokat támadjuk, akik konstruktívan szolgálják az országot. A svábokat piszkálják, ők meg közben olyan patkányokkal borulnak össze mint Szamuely, Korvin Ottó, Kunfi Zsigmond, Rákosi, Gerő, Péter Gábor stb. Büdös, primitív, alja proli népség!

Névtelen írta...

Hm? Mit is akarnak mondani ezek a "derék" svábirtók? Hogy több Gyurcsányt és még több Kókát ebben az országban és kevesebb svábot? Vagy mit is? Amennyit a média reklámozza ezt a trutymó oldalt, nem csodálkoznék, ha netán kiderülnie, hogy a jóarcú Szilvásy terelgeti a média figyelmét ismét...

Névtelen írta...

Elszomorító, hogy egyáltalán valakinek ilyen dolgok megfordulnak a marék molylepkényi agyában, és mindezek nyílvánosságra hozatálához még egy oldalt is szerkeszt! Ez aztán az igazi szégyen a magyarság számára!

Névtelen írta...

Német kisebbségi képviselőként mondhatom, hogy botrány, aki ezt az oldalt kitalálta és működteti!

Névtelen írta...

Gott segne tausendmal dich, Ungarnland!
Du Heldenwall der Christenheit!
Mit deutschem Herzen, treuer Schwabenhand,
Stehen fest zu dir wir alle Zeit!
Fern her vom Rhein kam der fromme Ahn
Bracht deutschen Fleiß und Schwabenbrauch,
Durch Sumpf und Wildnis brach sein Mut sich Bahn,
Gesegnet reich von Gottes Hauch.
Im Kampfe floß das Ungarnblut:
Da deutscher Schweiß und Schwabenarbeit schuf
Der Aehre Gold, der Trauben Glut.
Dem Ahnenerbe bleibt der Enkel treu.,
Der Schwabenart, dem deutschen Wort:
Treu auch in jeder Not, von Arfglist frei
Dem Bruder Ungar immerfort!

azaz

Isten áldjon meg ezerszer, Magyarország!
Te kereszténység hős védőbástyája!
Német szívvel, hűséges sváb kézzel
Szilárdan állunk melletted minden időben.
A Rajna messziségéből jött ide derék ősünk,
Német szorgalmat és sváb szokást hozott.
Bátorsága mocsáron és vadonon keresztül tört utat magának,
Gazdagon megáldva Isten leheletétől.
Hol egykor török lovak patája dobogott,
A csatában magyar vér folyt:
Akkor a német veríték és a sváb munka
A kalásznak aranyat, a szőlőnek tüzet adott.
Az ősök örökéhez az unoka hű marad,
A sváb mivolthoz, a német szóhoz:
Hűségesen minden ínségben, álnokság nélkül
A magyar testvérhez szakadatlanul!

Jakob Bleyer írta ezt 1922-ben. Barátom te nem tudod mirôl beszélsz!

Gallai Gergely

Névtelen írta...

Álljunk már meg egy szóra!
Ki az a tudatlan vadbarom, paraszt aki összekeveri, vagy egyáltalán nem tud különbséget tenni a fogalmak, elnevezések között?!
Azért mert valaki német származású már egyből fasiszta is???
Akkor pl. jogos, hogy egy magyart lecigányozzanak külföldön???
A 2. magyar hadseregben és egyáltalán a mindenkori magyar seregekben rengeteg "sváb" harcolt és halt meg büszkén, német ajkú, magyar katonaként ezért a hazáért!!!És a 2. világháború alatt is azon imádkoztak, hogy hamarabb kapják meg a magyar behívót, mint a németet, vagy ne adj isten az SS-t!Nem akartak ők német sorkatonák lenni, csupán csak értettek németül, ez volt a pechük!A 48-as szabadságharcban is komplett németajkú századok harcoltak az osztrákok ellen és véletlenül sem mellette!Ezeket ne felejtsük el!Ha a "Kovács" nem drótós tót, a "Török" nem janicsár és a magyar nem egyben cigány is, akkor a sváb sem náci, fasiszta!!!

Névtelen írta...

Nagy az Isten állatkertje, de ekkora ökröt még ott sem találni!

Névtelen írta...

Én pedig mint sváb büntetőjogász mondom, hogy a honlap értelmi szerzője megvalósítja a A közösség elleni izgatás Btk. 269.§ b pontját ( "Aki nagy nyilvánosság előtt a magyar nemzet, valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. )

Ám esetében még a Rágalmazás és a Becsületsértés ( Btk. 179.§-180§ ) tényállása is megvalósul. Igy valószínű a halmazati büntetés.

Nos, ügyész kollégámmal haladéktalanul konzultálok ez ügyben. Az oldalnak meg kell szűnnie, és az illető megkapja méltó büntetését. Mivel a Rágalmazás és Becsületsértés csak magánindítványra büntetendő, az érintett, honlapon látható hölggyel is megpróbálok kapcsolatba lépni.

A svábságot védelmező hozzászólásokhoz pedig csatlakozom, többet erre a szennylapra nem is érdemes írni.

Az érintett valóban darázsfészekbe nyúlt: mivel nem ismeri a svábokat, nem tudja, hogy bajban nagyon összetartanak.
Élvezd ki szabad napjaidat, a bíróság előtt remélem találkozunk!

Javaslom fogadj ügyvédet magadnak, ill. hivatalból is kirendelnek melléd ha úgy alakul.

Grüß!

Unknown írta...

Ismételten csak azt mondanám, hogy Vajnai Attila környékén kell keresni ennek az oldalnak az elkövetőit is. Talán pont Ő az, amilyen elmebeteg az az ember, kitellik tőle.

Névtelen írta...

poltergeist kezdeményezésével tökéletesen egyet értek, és megkérem hogy ha magyarnak érzi magát, akkor haladéktalanul terjessze ki a hatáskörét a következő oldalakra is:

cigánybűnözés:
www.ciganybunozes.com

zsidóbűnözés:
http://kuruc.info/t/39/

köszönöm!
Izom Tibor, egy békés magyar ember

Névtelen írta...

látom vannak őrültek a 21. században is. nem minden sváb ugyanolyan, pont, ahogy a magyarok sem. mivan felidegesített valaki, akinek esetleg német neve volt és egyből létre kellett hozni egy ilyen oldalt? ez csak egy szóval jellemezhető: szánalmas

Wilhelm Tibor írta...

Gyönköt jópár helyen említi a kedves szerző. Érdekes, mert tudtommal rengeteg sváb település van kihazánkban. Miért éppen Gyönköt? Gyanítom, hogy környékbeli. Ez talán egyszerűsíti a felderítését :o)
Én 14 évig laktam Gyönkön, havonta vagyok ott, mivel a szüleim és a legjobb barátaim is ott laknak. Nem ismerek olyan embert a környéken, akiről ilyen írást feltételezni mernék, de ezek szerint mégis akad. Szép!

Névtelen írta...

Ez az oldal,egy közönséges provokáció.Minket svábokat probál uszítani a nekünk otthont adók ellen.Akik minket próbálnak uszítani,nem mások mint az új honfoglalók.Már le alázták a magyarokat,most velünk próbálkoznak.Kurvára csípi a szemüket a jelenlétünk.Velün soha nem tudtak mit kezdeni.Az oldhatatlan bosszú vágy,és kapzsiság élteti öket.De ök vannak szarban,mert hazátlanok.Igaz?Grünknopf Palesztina nem a te országod.üdv Szepi.

Névtelen írta...

Csak az tudnám hol van most a Gy.F. meg a zsidó cenzura.Ha én egy ilyen oldalt szerkesztenék a kantános elvtársakrol akkor biztos hogy 24 óra alatt a hűvösön csücsülnék.

Névtelen írta...

Te "iagzi vad magyar" dédnagyapám
ki egyébként sváb volt az első Vh-t végigharcolta két testvérével együtt a magyar honvédség katonájaként.Az öcse ki szintén sváb volt a második magyar hadsereg tagjaként a Don-nál kapott halálos sebet.A szomszédban a bácsit(sváb) egy jóakaró elvtárs jelentette fel amiért el is vitték rommá verték és három hét mulva hazaengedték a komcsi elvtársaid.
Úgy érzem hogy a családom már tett eleget ezért a földért ahhoz hogy ilyen szarházi majmok mit te ezt kétségbe vonják.

Névtelen írta...

Halihó!
Ez a SVÁBBŰNÖZÉSES-dolog az IWIW-en is fenn van! Tehát ott lehet nézelődni, hogy kik az ismerősei ennek a svábbűnözős, bloglétrehozós emberkének! Meg kell kérdezni azt a személyt is, aki küldte a meghívót oda!!!!!! Gyerünk-gyerünk intézkedjünk!!!!!!!

Sziasztok