2008. január 1., kedd

Vegyük vissza az utcáinkat!

Szégyen, döbbenet, gyalázat, ahogy mind az országot eladó, kiáruló kormányunk, mind a budapesti önkormányzat vezetősége fittyet hány arra, hogy utcáink, tereink nevét németes hangzású, sváb emberek nevével dekorálják ki, még ma is!

Javaslatainkat hamarosan eljuttatjuk a budapeti önkormányzat vezetőjének is:

Sváb NévMagyar név
Blaha Lujza térÁrpád tér
Dreher (sör)Koccintós
Erkel Ferenc szinházKossuth szinház
Gárdonyi TeaházPetőfi Teaház
Gundel PalacsintaUgar Palacsinta
Jászai Mari térMagyar tér
Mechwart LigetNagy-Magyarország liget
Puskás StadionGóllövő Aréna
Semmelweis Orvostudományi EgyetemGyógyító Táltos Egyetem
Törley PezsgőTajtékos buborék


A magyar kultúrába beépülni próbáló, azt beszennyezni igyekvő betelepített németek listája itt megtekinthető: http://www.svabkitelepites.hu/svab011155.html

Ne feledjük, a fenti megélhetési "kulturális" sváb bűnözők a nagy magyar gondolkodók és művészek elől foglalják el, bitorolják jogtalanul az utcáink, tereink nevét, de még ételeink elnevezésére is rátelepedtek! Magyarok, itt az idő, vegyük vissza, ami jár!

27 megjegyzés:

Névtelen írta...

Isten bizony, te nem vagy normális!!!

Névtelen írta...

Ez beteg. Jót röhögtem az új névjavaslataidon! :DDD Nem a svábbűnözést kéne megszüntetni, hanem az ilyen mértékű hülyeséget.

Névtelen írta...

Gratulálok, igazi hazafi lehetsz...
Kíváncsi lennék, a családfádra, hogy honnan is származol!De van egy tippem:D Még jó, hogy nem ilyen emberek tették "naggyá" a hazánkat, nem jutottunk volna túl messzire!

Névtelen írta...

Petőfi teaház????

"Anyám kún volt, az apám félig székely, félig román, vagy tán egészen az"

legalább magyar neveket adnál...

Névtelen írta...

Kossuth anyjának a neve:

Weber Karolina

Milyen származású lehet a színházad névadója?
Könyörgöm! Magyarokat a swábok helyére!

Névtelen írta...

Ugar palacsinta?! Ííííí, mintha földet éreznék a számban. Hát nem vagy épp egy gasztronómiai zseni... :)))))))

Névtelen írta...

A Himnuszt szabad énekelni? A zeneszerzője a feketelistádon szereplő sváb Franz Erkl....

Névtelen írta...

Ostoba f@szkalap.

Névtelen írta...

A mi utcanévtáblánkat átváltoztatom Josef Straße-ről Buga Józsi táblára. Jó poén nem? Vagy Erzsébetről Esmeraldára! A Kalányos Eszmeralda megfelelne a tisztelt oldalszerkesztőnek???? Vagy Gyurcsány utca???????? Te idióta!!!!!!! Te nemnormális állat!!!!!!!
Egyébként olyan jókat nevettem az oldal olvasása közben :-)

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Könyörgöm az ilyet lőjjék le!
Fizetem a skulót! :)

Névtelen írta...

Ez kész:D
Ilyet jót rég röhögtem, isten bizony sváb származású vagyok, de ezt még én sem tudom komolyan venni:D

Névtelen írta...

Neked elgurult a gyógyszered az tuti, ennyi hülyeséget rég hordtak össze egy oldalon. Éljenek ráérő a szobatudósok!!! Ui: szétröhögtem magam

Névtelen írta...

Hátt nem veszed észre te nagy MAGYAR, hogy ezek az emberek Magyarországért éltek, dolgoztak, alkottak!!!
De te erre az országra méltatlan vagy. Sőt ez az ország miattad és a hasonszőrű barátaid miatt szégyenkezik. Még pár napja van az oldaladnak és neked.

Névtelen írta...

Szerintem eddig csak olyanok futottak, mint te, az olyanok elől, mint Mi! :D
Schaeffer

Névtelen írta...

Elszomorító, hogy egyáltalán valakinek ilyen dolgok megfordulnak a marék molylepkényi agyában, és mindezek nyílvánosságra hozatálához még egy oldalt is szerkeszt! Ez aztán az igazi szégyen a magyarság számára!

Névtelen írta...

SVÁBy András biztos megemlítené ezt a köcsögöt a Naplóban :D.

Névtelen írta...

Sajnálatos tény, hogy az oldal szerkesztője még azt sem tudja, hogy nem az egész magyarországi németséget hívják sváboknak, csak azokat, akik annak idején Németország egy bizonyos területéről jöttek Magyarországra. Aki egy kicsit is tájékozott e témában, legalább ennyit tudjon, mielőtt nyilvánosan véleményt alkot!

Névtelen írta...

Mi akar ez lenni,ugratás?Vagy talán bizony megint a házainkra fáj a fogad?Nekem azért tetszik,annak ellenére,hogy sértő amiket irsz.Mert érzödik belőle az irigység.Ami rátok oly jellemző.Jobb mintha sajnálnod kellene Minket.De tudod nem irigykedni kell,hanem utánozni.De előbb tanuld meg mi az,hogy Munka,Dolgozni.Irjam németül is,ugysem értenéd!Üdv.Szepi.

Névtelen írta...

Szerintem ez nem vicces, hanem felháborító. Mi ez ha nem nyílt fajgyűlölet??
Az egyetlen kommentárpm annyi lenne : jó lenne ha kicsit az alpműveltségedet tágítanád, hogyan és miért kerültek a svábok hazánkba, és mit és hogyan tettek a nem kevés idő alatt amíg itt voltak. Ők a kulturánk szerves részét képezik, és gazdagítják a mai napig. Nem sok olyan család létezik számos magyarországi régióban ahol ha családfát megnézzük, ne lenne sváb előd.

Névtelen írta...

Én igenis büszke vagyok arra, hogy sváb származású vagyok. Szüleim hamarabb tudtak németül beszélni, mint magyarul és ez így van jól, hiszen betelepített nemzet vagyunk. Ha ez valakinek nem tetszik, az ...
Akkor jók voltunk, amikor ki kellett húzni az országot a kakiból, mert alig volt népesség.
Szégyen, hogy ilyen gondolkodású emberek élnek Magyarországon, nem csoda, hogy inkább érzem magam svábnak, mint magyarnak. :(

Névtelen írta...

Van, aki azt mondta, ez az oldal csak vicc vagy vagy egyfajta ferde tükör a többi szélsőséges nézeteknek. Ez sajnos nem lehet igaz, csak pontosan meg kell nézni az érvelést, az adatokat vagy egy személy nyilvános kipécézését.
Igazából ennek az oldalnak a megítélése nem is történelmi felfogás kérdése, hanem pszihiátriai.
Mindemellett aki ennyire tájékozatlan a történelemben, (pl. mennyi lehet a jelenlegi "magyarság" genetikai állományában a Kárpátmedencébe bejöttekéből), az minek nyit erről honlapot?
Szóval elmebaj ez, nem más. Tehát jobbulást a honlap szerkesztőinek. :-)

Névtelen írta...

"Akkor jók voltunk, amikor ki kellett húzni az országot a kakiból, mert alig volt népesség."

Na ne röhögtess, azzal segítesz hogy felszaporodtok itt nálunk? Van még egy-két kisebbség akinek még hálásabbak lehetünk akkor ugyebár!!

Aztán meg jön a hitlerista uszítás, meg a tomcat féle kisführer svábok a sajtóban?!?! Köszi, uszítsatok máshol!!!

Magyarország elegedt szenvedett már tőletek!!

Névtelen írta...

Te egy nagyon beteg fasz vagy, aki még zsidó is. Sajnálom, hogy nincs bőr a faszodon, mert ahelyett, hogy hülyeségeket irogatsz recskázhatnál is. Ez azért is jó lenne, mert ez a beteg állat genetikád 4 fal között maradna. Javaslom edd meg a spermád! Ja, nem irtad le melyik zsinagógába jársz, egyszer megvárnálak elötte . UI: Melyik párt fizeti ezt a szart?

Névtelen írta...

gratulálok, te ikúfájtör.... büszke lehetsz magadra... hihetetlen okosnak hiszed magad....de sztem először végezd el az általánost és akkor rájössz te is milyen hülyeségeket beszélsz

Névtelen írta...

Ez szánalmas és ugyanakkor elkeserítő is. Egyetértek az előttem szólók közül sokakkal. Nem értem, hogy miért nem foglalkozol a svábok mellett a többi kisebbséggel is. Garantálom, hogy nem a "svábbűnözés"- sel van ebben az országban a legnagyobb probléma. Ha utánanéztél volna néhány dolognak, mielőtt ilyen hülyeségeket írtál, akkor lehet rájöttél volna, hogy mekkora barom vagy...

Névtelen írta...

Kedves Mindenki,
szomorú, hogy ilyen gondolatok támadhatnak valakinek a fejében. Igen, svábokat telepítettek Magyarországra, akik, ha jobban megnézed, csak adtak ennek az Országnak. Én szégyenlem, hogy ugyanabban az Országban születtél mint én. Csak egyszerűen nézd meg a történelmet, ha olvasni tudsz, hogy a svábok, miután betelepítették őket, dolgoztak, nem az anyaországuknak, hanem az új hazájuknak. Falvakat (pl. Hercegkutat a semmiből), városokat hoztak létre. Amikor pellengérre állítod a nagy neveket, akik svábok, végig gondolod, hogy Magyarország legnagyobb alakjait hurcolod és gyalázod meg?? Az, hogy van egy Tomcat nevű ember, aki tett negatív dolgokat, azt nem az egész sváb lakosság tette, ítéld el őt magát, a személyt (hány magyar embert lehetne ugyanígy pellengérre állítani, vagy netán a magyarságot?). Miért nem említed meg ugyanekkor, hogy a legnevesebb pezsgőnk szülőatyja, segítek Törley, legnagyobb festőink Munkácsy, Feszty, és lehetne sorolni, adtak, nem loptak, nem csaltak, befizették a kötelezettségeiket az állam felé, nem lopták meg azt, mint ahogy azt ma jó néhányan teszik. Szomorú és elkeserítő, hogy ilyen gondolkodás létezhet, és ezt nem fogja vissza senki. Tudod, a betelepített svábok között bárki kiválóbb és hithűbb magyar, mint te bármikor is leszel. Nem a szavaktól lesz az ember magyar, hanem a tettei alapján. Csak egy megjegyzés még, látszik nagyon jártas vagy, hogy ki milyen származású, csak épp azt felejted el, hogy Petőfi sem volt magyar, ha már Gárdonyitól elveszed ezt a lehetőség.
Szánalmas az egész. Miért egy dolgos népet akarsz meghurcolni és bemocskolni?